Spør jordmor Åse

Når man har blitt gravid, entrer man inn i en ny verden av bekymringer, tanker, opplevelser , spørsmål og forventninger. Det er spennede, men samtidig skremmende å skulle bære frem og lage et barn. Mye skjer med kroppen fysisk og psykisk.

Selve fødselen av barnet står ofte i fokus hos gravide. På nettet i dag finnes det tusenvis av tips og råd fra både fagpersoner og andre gravide. Jeg vil råde dere alle til å søke råd hos fagpersoner. Det finnes dessverre altfor mange jeg har møtt på fødestuen livredde og skremt av venninners egne opplevelser fra fødestuen. Dette er nok gitt i velmenende gjerning, men ingen fødsel er lik, og selv om den ene endte i  dramatisk akutt keisersnitt trenger ikke du å gå samme vei! Vær godt forberedt til din fødsel, søk råd hos oss som kan dette.

Jeg har mange års erfaring som jordmor, både fra fødeavdelingen, barsel, svangerskapsomsorgen og fra føde/gyn - mottak som vi har her i Oslo. Jeg jobber som jordmor på føden i dag, samtidig som jeg har denne nettbutikken. Jeg er som jordmor opptatt av fakta, faglig oppdatert og at alle skal få en så god fødsels opplevelse som mulig. Om det innebærer at du må ha en epidural, et keisersnitt eller et badekar, spiller ingen rolle. Det er fødekvinnen som er i fokus, og ved å styrke og støtte deg til fødselen og tiden etterpå, vil du være godt forberedt til å ivareta din familie.

 

 Har du spørsmål om svangerskap, fødsel eller tiden etterpå, svarer jeg deg gjerne.

Send spørsmål på mail til jordmor Åse på post@gfbaby.no